Wie zichzelf goed kent, kan een ander ook beter begrijpen​

Over mij

De wereld verandert continue en ik geloof dat het van belang is om tijd vrij te maken en te reflecteren. Want wie zichzelf goed kent, kan een ander ook beter begrijpen. In een tijd waarin alles zo efficiënt mogelijk moet zijn is tijd het meest kostbare wat we hebben. We zijn druk bezig met de wereld om ons heen waardoor er weinig ruimte overblijft voor contemplatie. De samenleving verhardt en de verschillende ‘bubbels’ komen elkaar nauwelijks nog tegen.

Alhoewel gedrag vrijwel altijd een aanleiding heeft, kijken we voornamelijk naar de uitwassen in plaats van naar de bron. Door mijn mensenkennis en sensitiviteit weet ik de juiste vragen te stellen en kan ik gevoelige onderwerpen op een begripvolle en respectvolle wijze benoemen. 

Door mijn ervaring in de politiek en het maatschappelijk en sociaal domein weet ik wat er in de samenleving speelt en waar de knelpunten zitten. Als gespreksleider kan ik goed het overzicht behouden en de leiding nemen als het nodig is. Door mijn brede algemene kennis kan ik ingezet
worden bij levensbeschouwende onderwerpen maar ook bij onderwerpen over goed bestuur, leiderschap en maatschappelijke thema’s. 

Als presentator en dagvoorzitter ben ik mij ervan bewust dat mijn rol vaak bescheiden is voor het publiek. Ik zet mij er voor in om een dag zo soepel mogelijk te laten verlopen en ben zeer punctueel, ik kan op een charmante manier mensen onderbreken en laat mij niet snel uit het veld slaan. Ik ben al meerdere malen dagvoorzitter geweest bij evenementen waarbij de emoties hoog op kunnen lopen, dat is voor mij geen uitdaging. 

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het spreken voor grote groepen en voor de camera. Daarnaast bereid ik mij altijd goed voor en blijf ik in stresssituaties rustig. Ik zal er altijd voor zorgen dat anderen zich ook op hun gemak voelen en creëer een veilige ruimte voor een goed gesprek.

Scroll naar boven
Chat openen
In contact komen?
Hartelijk dank voor de interesse. Graag kom ik met u in contact voor een mogelijke samenwerking. Stuur mij via deze chat een bericht.